Două noi filiale ale USR Arad, la Şofronea şi Şeitin (FOTO)

Două noi filiale ale USR Arad, la Şofronea şi Şeitin (FOTO)

USR are două noi filiale, în comunele Șofronea și Șeitin, anunţă reprezentanţii partidului, care afirmă că procesul de extindere a Uniunii în judeţ va continua și anul acesta.

Filiala Șofronea s-a constituit pe structura unui grupului de inițiativă condus de Florentin Gheorghe Costea iar cea din Șeitin la inițiativa lui Emilian Daniel Ștefi. Cei doi au fost aleși președinți ai filialelor respective, în cadrul unor ședințe la care au participat liderii organizației județene a USR Arad: președintele Vlad Botoș, parlamentarii Adrian Wiener și Sergiu Vlad, membri ai Biroului Județean împreună cu alți membri și simpatizanți.

Șofronea este o comună cu potențial, atât prin poziționarea sa în vecinătatea municipiului și a frontierei, cât și prin calitatea locuitorilor săi. Dorim să contribuim la dezvoltarea infrastructurii, a serviciilor de utilități publice pe care le oferă administrația, pentru a aduce condițiile de viață ale locuitorilor noștri cât mai aproape de cele din mediul urban”, a declarat Costea Florentin, președinte USR Șofronea.

La rândul său, Emilian Ștefi, președinte USR Șeitin a precizat: „Avem o filială tânără, compusă din oameni muncitori, dornici să se implice în problemele comunei. Aceasta este soluția pentru a putea schimba lucrurile, pentru a ne îmbunătăți modul de viață. Vom oferi soluții, îi vom asculta pe cetățeni și îi vom sprijini pentru ca solicitările lor să fie îndeplinite.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.