Două persoane s-au RĂTĂCIT în timp ce îşi făceau alergarea de seară (UPDATE)

Două persoane s-au RĂTĂCIT în timp ce îşi făceau alergarea de seară (UPDATE)

Ceea ce părea o banală alergare de seară a luat o întorsătură neplăcută vineri seara, pe dealurile Şiriei.

Astfel, cele două persoane au constatat că s-au rătăcit prin pădure şi au apelat serviciul 112.

„În jurul orei 22.40, două persoane au apelat serviciul 112, susținând că s-au rătăcit în zonă mănăstirii Feredeu. Persoanele au plecat la alergat, susțin că se afla la aproximativ 4 kilometri faţă de mănăstirea Feredeu spre Vărful Capra. Nu au instalată aplicația de localizare 112 pe telefon. În zonă s-au deplasat pentru căutare două echipaje ale Detașamentului de pompieri Arad, un echipaj de jandarmi și un echipaj al SVSU Şiria”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Ulterior, la căutări s-a adăugat şi un echipaj al SVSU Covăsânţ, deoarece din localizarea făcută de către dispecerii ISU, persoanele s-ar fi aflat undeva deasupra localității Covăsânț.

UPDATE: Cele două persoane au fost găsite de echipajul SVSU Covăsânţ. Potrivit ISU Arad, rătăciţii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

  1. Azi-maine vom ,avea nevoie’ de aplicatii si pentru mersul la toaleta.Si deceniile trecute se mai rataceau oamenii,mai ales la drumetii mai lungi cand treceau prin zone necunoscute.La nivelul a 4 km,mai ales intr-un perimetru cunoscut,m-i se pare exagerat sa se rataceasca.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.