Două românce, supraviețuitoare ale atacului terorist de la metroul din Bruxelles

Două românce, supraviețuitoare ale atacului terorist de la metroul din Bruxelles

O româncă și fiica ei de doi ani au fost singurele care au supraviețuit atacului terorist de la metroul din Bruxelles, dintre toate persoanele care se aflau în vagon.

Roxana Ștefănuca are 23 de ani și este din Botoșani. Rudele ei au declarat că are arsuri grave pe toată fața, iar fata ei Miruna, are răni asemănătoare și se află în spital, unde a fost intubată pentru a putea respira.

Ea se afla în metrou după ce și-a lăsat fata mai mare, în vârstă de cinci ani, la grădiniță și mergea spre casă cu Miruna, deoarece nu a avut cu cine să o lase.

Sora ei, Anca Cucuruzac, a reușit să vorbească doar două minute cu Roxana, deoarece se află în stare de șoc și tot ce își amintește este cum fata ei plângea, iar lânga ele erau persoane pline de sânge, moment după care și-a pierdut cunoștința.

Cele două au fost găsite sub cadavrele victimelor și duse de urgență la spital. Un număr de 20 de persoane și-au pierdut viața în urma atentatului de la metrou.

Roxana Ștefănuca locuiește în Bruxelles de cinci ani, unde împreună cu tatăl și cu soțul ei și-au deschis o mică afacere.

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.