Două seri speciale dedicate persoanelor în etate

Două seri speciale dedicate persoanelor în etate

Autoritățile locale le-au dedicat persoanelor în etate, de „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”, două seri speciale.

În fiecare an la 1 octombrie este marcată „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”, sărbătoare instituită în 1990 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, cu scopul de a promova drepturile acestora și de a  promova o imagine pozitivă a îmbătrânirii.

Cu această ocazie Primăria Municipiului Arad, în colaborare cu Direcția de Asistență Socială Arad, a oferit două seri speciale bunicilor noștri minunați. În 1 și 2 octombrie 2019, într-un cadru festiv, aproximativ 1000 de arădeni trecuți de prima tinerețe au sărbătorit evenimentul dedicat acestei zile.

„Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», noi, cei mai tineri, le datorăm recunoștință și respect părinților, bunicilor și seniorilor noștri.    Avem datoria morală să le păstrăm demnitatea și să le oferim zile liniștite și totodată ne dorim să ne împartășească din experiența și înțelepciunea lor. La Mulți Ani, multă sănătate și zile cât mai senine”, a declarat Oana Pârvulescu, directorul general al Direcției de Asistență Socială Arad.

„M-am bucurat să răspund și anul acesta invitației la sărbătoarea organizată cu ocazia «Zilei persoanelor vârstnice», să mă aflu în mijlocul acelor arădeni care au reușit nu doar să adauge ani vieții lor, ci și viață multă și frumoasă anilor pe care îi au. Cei cu care am petrecut un timp încântător sunt oameni cărora le datorăm mult din ceea ce înseamnă orașul nostru. Iată de ce am considerat întotdeauna că vârstnicii noștri sunt încă un motiv să respectăm Aradul, căci ei sunt și rămân repere pentru noi toți, pentruArad”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

 

Loading...
  1. are bani de parcare Oana P.? ca parca folosea parcarea de handicap a sotului, hai oana ca poate iti permiti sa dai 3lei pe parcare tinand cont ca esti mare directoare de 10ani la bugetari, din banii cui ati facut chef? a scos oana p. bani de lea ea din portofel?

    Raspunde
  2. Un aradean get-beget 10 octombrie, 2019, 12:21 pm

    Am spus si inainte si dupa eveniment ca este o rusine,”au distrat”batranii ca sa toace banii publici…doar persoane peste 60 de ani spunea Oana Parvulescu…am fost de fata si am vazut!HA HA HA

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.