Douăzeci de ediţii cu succes pentru Târgul Confort Construct & Instal

Douăzeci de ediţii cu succes pentru Târgul Confort Construct & Instal

Cea de-a XX-a ediţie a târgului internaţional de construcţii şi instalaţii – Confort Construct & Instal (care a avut loc la sfârşitul lunii martie) s-a încheiat cu succes atât pentru organizatori, cât şi pentru cei peste 80 de expozanţi din ţară şi străinătate, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) a judeţului Arad demonstrâmdu-şi, încă o dată, profesionalismul în ceea ce priveşte organizarea de evenimente specifice, care să antreneze şi să ajute la dezvoltarea mediului de afaceri din zonă.
Vizitatori din patru judeţe ale ţării au călcat pragurile Expo Arad pentru a vizita, pe o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi spaţiu interior şi exterior, produsele şi serviciile expuse:  tehnologii şi materiale de construcţii folosite pentru proiectarea, construcţia, renovarea sau modernizarea construcţiilor civile şi industriale, decoraţiuni interioare, instalaţii sanitare, termice şi electrice, echipamente de climatizare şi condiţionare a aerului, tehnologii şi echipamente de producere apă caldă şi energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii şi echipamente de pază şi protecţie.
„În ciuda situaţiei economice actuale cu care se confruntă unele societăţi comerciale, Confort Construct şi Instal a adus în 2014 o creştere cu 10% a numărului expozanţilor care au ales platforma Expo Arad pentru a-şi promova produsele şi serviciile. Demonstrăm astfel contribuţia concretă la sprijinirea agenţilor economici din zonă, precum şi la crearea unui mediu concurenţial benefic pentru fiecare vizitator. Ne bucurăm de varietatea de vizitatori care au luat legătura cu expozanţii din cadrul târgului, dar şi de succesul evenimentului de brokeraj din cadrul Confort Construct&Instal”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.
În perioada următoare, CCIA Arad, prin Complexul Expo Arad. pregăteşte Târgul Primăverii (24-27 aprilie 2014), eveniment dedicat sectorului de flori şi grădinărit, sectorului de turism, cât şi pasionaţilor de vânătoare şi pescuit.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.