Dovada că SE POATE! Gest EMOȚIONANT al asistentelor de la Matern (FOTO)

Dovada că SE POATE! Gest EMOȚIONANT al asistentelor de la Matern (FOTO)

Într-o perioadă în care unele cadre medicale ale Spitalului Județean de Urgență Arad sunt arătate cu degetul din cauza comportamentului condamnabil pe care-l au față de bolnavi, chiar și față de copii, colegele lor de la compartimentul Anestezie Terapie Intensivă al secției de Obstetrică – Ginecologie au făcut un gest emoționant.

După ce au făcut tot ce le-a stat în putință, alături de medici, să salveze viața unei mame în vârstă de 37 de ani, de ziua de naștere a acesteia – care a coincis cu momentul în care femeia a putut să respire, din nou, fără mască! – i-au făcut cadou un tort.

Gestul a fost cu atât mai impresionant cu cât Teodora Botezatu, din Nădab, are o situație familială dificilă. De-acum mamă a patru copii, femeia a declarat că este primul tort pe care l-a primit în viața ei.

Deși extrem de slăbită și luptând cu o infecție generalizată, Teodora Botezatu le-a mulțumit din suflet asistentelor cu suflet mare de la ATI „Matern” și a izbucnit în lacrimi la vederea tortului.

  1. Da st.de accord frumos gest da o nenorocita de astistenta azi-noaptea cd.sora mea a facut hemoragie noaptea la ora 4 nu sa stresat sa sune medicu de garda care cred ca facea nani la fel ca ea si la ora 8 ii sp.ka a pierdut copilu la matern la arad sa intamplat aseara daca era fata ei cu siguranta isi da-dea interesu da pt.ka a fost o straina nu sa stresat prea tare rusine

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.