„Drag de oameni, drag de artiști”. Discuţie cu Adrian „Puiu” Ivanițchi despre festivalul de la Bulci

„Drag de oameni, drag de artiști”. Discuţie cu Adrian „Puiu” Ivanițchi despre festivalul de la Bulci

Ionel Costin: Cea de-a-X-a ediție a Festivalului Folk de la Bulci înseamnă și a zecea participare a lui Puiu Ivanițchi la sărbătoarea muzicii tinere de aici din județul Arad… 

Adrian Ivaniţchi: Mai avem până la majorat. Buletinul de Bulci îl facem peste patru ani. Bulciul este o nebunie frumoasă, începută timid, care sperăm că nu se va termina niciodată. Nu sunt multe lucruri care rezistă în timp. Pentru oamenii din Arad și nu numai este un lucru extraordinar.

I.C.: Avem festivaluri de muzică folk care sunt în viață de ceva timp. Mai apar pe ici pe colo ,,efemeridele”, manifestări de muzică, importante și ele, dar care din lipsa finanțării se sting pe rând. Toți cei prezenți la Bulci, public, artiști și organizatorti am mers pe înțelegere, pe prietenie. Să fie acest lucru secretul?

A.I.: Drag de oameni, drag de artiști. Relația aceasta a făcut până la urmă să nu moară festivalul. Acel grup de entuziaști care s-au unit și au venit an de an. Poți să cânți la a X-a ediție a festivalului melodii noi, dar până la urmă tot cele vechi sunt cele care plac publicului.

I.C.: Iată suntem în viață și mergem mai departe cu acest festival de la Bulci. Sper că și în acest an publicul să vină în număr mare la foc de tabără, la cort și la muzică bună în umbra castelului Mocioni, pentru două seri de neuitat. Bulci forever!

A consemnat,
Ionel Costin

 

  1. Venim la Buuuuulci unde fetele-s dulci!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.