Dragoste de copil. Grupa de la grădiniță unde jocurile și cântecelele sunt (și) despre UTA (FOTO + VIDEO)

Dragoste de copil. Grupa de la grădiniță unde jocurile și cântecelele sunt (și) despre UTA (FOTO + VIDEO)

Revenirea UTA-ei în prima ligă și finalizarea noului stadion al Aradului a creat o emulație cum n-a mai fost demult în jurul „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.

Dovada vine inclusiv de la o grădiniță din Arad, unde o grupă întreagă s-a transformat într-o adevărată galerie a echipei fanion a Aradului. Motorul acestei transformări a fost micuțul Damian Iosif iar grupa roș-albă e … Grupa Isteților.

Copiii au învățat cântece despre UTA, știu să scrie cele trei litere atât de îndrăgite la Arad (dar nu numai) – deși mulți încă nu știu să-și scrie numele – și au învățat chiar și rolul cartonașelor. Astfel, cu largul concurs al educatoarei Codruța Burnaz, comportamentul grădinarilor este corectat cu cartonașe galbene sau roșii, în locul mustrărilor. Trebuie spus că micuții primesc și un cartonaș special, albastru, în cazul în care greșelile comise nu au fost cu intenție.

Dragostea de UTA este dusă de la grădiniță și acasă! Astfel, gemenele Ana și Xenia își doresc să-și facă tatăl să meargă la meciurile echipei iar Emma vrea să-și convingă tatăl să devină utist, nu stelist!

De remarcat, că impresionați de micuții suporteri reprezentanții clubului i-au vizitat pe grădinari (https://www.facebook.com/uta1945arad/videos/659623888530683), după care Damian Iosif, copilul care și-a transformat colegii în fani ai UTA-ei, a vizitat echipa la stadion, unde a dat mâna cu toți componenții acesteia, cu staff-ul tehnic și, la plecare, și-a făcut poză cu preferatul său, Modestas Vorobjovas, dar și cu antrenorul Laszlo Balint.

Galerie foto de la grădiniță:

Foto + video: Codruța Burnaz

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.