Dragostea sărbătorită la Arad cu premii. Ce le oferă Primăria îndrăgostiților

Dragostea sărbătorită la Arad cu premii. Ce le oferă Primăria îndrăgostiților

Dragostea va fi sărbătorită, anul acesta, la Arad cu premii.

Toate cuplurile de îndrăgostiți sunt invitate miercuri, 14 februarie. să se căsătorească pentru o zi pe Platoul Administrativ, într-un cadru festiv. 

La kilometrul 0 al orașului, va fi  pregătit un igloo-ul decorat tematic, un panou special pentru fotografii și, așa cum era de aștepta, o inimă mare din baloane.

Ofițerii iubirii, vă așteaptă, așadar de Valentine’s Day, începând cu ora 11, să vă declarați, public, iubirea și să vă bucurați de această zi așa cum fac îndrăgostiții din întreaga lume.

Primele 30 de cupluri care vor încărca, în secțiunea comentarii a postării despre eveniment de pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Arad, poza de cuplu cu diploma căsătoriei vor primi pe loc două invitații la concertul „Drag de oameni” susținut de Teo Milea la Filarmonica Arad, în data de 14 februarie,de la  ora 19.

Ziua Îndrăgostiților, srăbătorită anual în data de 14 februarie, reprezintă un prilej pentru cuplurile din întreaga lume să sărbătorească iubirea și să ofere partenerului/partenerei cadouri.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.