DRAMĂ în județul Arad: Un băiat de 16 ani ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR

DRAMĂ în județul Arad: Un băiat de 16 ani ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR

Un băiat în vârstă de 16 ani, din Beliu, a fost găsit fără suflare de tatăl acestuia.

Bărbatul a sunat la 112, dar echipajele medicale deplasate la fața locului nu au avut ce să mai facă pentru a-i salva viața adolescentului, fiind declarat decesul.

Trupul băiatului a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru a se stabili cauzele decesului.

„În după masa zilei de azi am fost sesizați, prin apel (la) 112, despre faptul că la domiciliul unui bărbat din Beliu se află în stare de inconștiență fiul acestuia. În cel mai scurt timp la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 6 Beliu, un echipaj al ambulanței și elicopterul SMURD. Din păcate aceștia au constatat decesul minorului de 16 ani, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vedere efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că acesta ar fi lăsat un bilet de adio. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, informează Inspectoratul de Poliție JUdețean Arad.

  1. tragedie mare de tot… le spune cineva celor de la poliție că au un limbaj de lemn, inadecvat unor situații de acest fel? PR cu cânterețe de bâlci e satisfăcător?

    Raspunde
  2. […] post DRAMĂ în județul Arad: Un băiat de 16 ani ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.