DRAMĂ/ Trăieşte împreună cu fiicele sale din numai 800 de lei şi a fost diagnosticată cu CANCER

DRAMĂ/ Trăieşte împreună cu fiicele sale din numai 800 de lei şi a fost diagnosticată cu CANCER

O familie din Arad trăieşte o adevărată dramă. Mama unor fete, eleve în clasa a XII-a, a fost diagnosticată cu cancer (metastază în stare avansată).

Cum singurul venit al femeii, aflată în concediu medical, este de 800 de lei, aceasta face apel la ajutorul celor care pot să o sprijine.

„Am ajuns în imposibiltatea de a trăi în aceste condiții şi am nevoie de ajutorul vostru. Sper ca printre dumneavoastră, cei care citiţi, să existe cineva care să îmi întindă o mână de ajutor”.

Cei care doresc să facă donaţii, o pot face aici: RO55BTRL00201201489354XX (titular cont: Rus Ioana Aurelia).

  1. Stati linistiti, dumnezeu are un plan pentru ele.

    Raspunde
  2. Va rog sa-mi lasati adresa si nr de telefon

    Raspunde
  3. Eu sunt copil, nu prea am cu ce sa va ajut , dar cu un singur lucru va pot ajuta, sa ma rog nencetet pt. dumneavosatra si ficele dvs. Ca Dumnezeu sa se atinga de voi. Dumnezeu sa va dinecuvinteze cu sanatatea si tratamentul de care aveti nevoie..

    Raspunde
  4. Fetele tot la pergola si relax sunt.Frumoasa viata cand te prinde dimineata.Mai bine ar merge scumpele fetite la produs afara.sa se arda pe 50 de euro.nu pe un suc in relax/pizza la pergola.

    Raspunde
  5. Este mai usor sa vorbesti si sa judeci decat sa faci bine unor persoane , pt ca asa esti tu .Nu te obligă nimeni sa faci un bine , dar măcar sa iti ti gura daca nu sti.!!!!

    Raspunde
  6. simandan liviu 4 mai, 2016, 8:25 pm

    lasati daca se poate o adresa si un numar de telefon

    Raspunde
  7. Incredere în Dumnezeu

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.