DRAMĂ: Un tânăr de 33 de ani din Arad a MURIT de GRIPĂ

DRAMĂ: Un tânăr de 33 de ani din Arad a MURIT de GRIPĂ

Dramă fără margini într-o familie din Arad: Cozmin Dubeştean a murit în urma unor complicaţii determinate de gripă.

Potrivit primelor informaţii, tânărul a fost internat, în ajunul Crăciunului, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Starea sa fiind gravă, acesta a fost transferat după câteva zile la Timişoara, au precizat surse medicale, pentru NewsAr.ro. În timp ce se afla în spitalul din oraşul vecin, analizele efectuate la Arad au confirmat suspiciunea de gripă.

Din nefericire, boala l-a răpus pe tânăr, afectându-i grav plămânii. Acesta a decedat ieri dimineaţă, la Timişoara.

Cozmin Dubeştean era căsătorit şi avea 33 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa foto: Facebook

  1. Gripa la răpus incompetenta la ucis

    Raspunde
  2. Fără supărare, în cunoștință de cauza vorbesc, dar medicii de la Arad habar nu au avut ce sa facă cu el. L au transferat și l au plasat de la un medic la altul. A fost trimis acasă pe motiv ca are aprindere la plămâni, a fost trimis la urgente la spitalul județean unde a fost ținut în picioare și nimeni nu a vrut sa se atingă de el pana l au băgat pe terapie intensiva. Dumnezeu sa te odihnească prieten drag și sa ai grija de soția ta de acolo de sus.
    P. S. Stimate cadre medicale, exista și alte meserii din care se fac bani. Dacă într adevăr doriți sa fiți cadre medicale, dați va puțin interesul. Va mor pacienții de diferite boli, pe banda rulanta, și nici măcar nu depistați problema exacta. Ați scăpat spunând ca e Gripa. Poate fi ceva mai grav care e transmisibil. Câți tineri mai trebuie sa moara pana va treziți la realitate ca va jucați cu viețile oamenilor. O simpla întrebare… Ați dori sa fiți tratați de niște cadre medicale ca dumneavoastră. Gândiți va bine la răspuns, următoarea viata de selvat poate fi a voastră.

    Raspunde
  3. auzi ca au venit rezultatele abia cand era la Timisoara. de testul rapid pt gripa ati auzit stimati medici aradeni??? rusine nu va pasa de viata oamenilor dar incasati salarii de zeci de mii de lei si mai vreti si mita!!!! 🙁

    Raspunde
    • Recoltarea și testarea se face de către dl ei de la DSP iar analiza trebuia trimisa la București. Cei de la București au spus ca doar după dat de 3 ianuarie va găsi e careva acolo sa se ocupe, pana atunci și ei au sărbători. Acesta a fost răspunsul pe care l au primit.

      Raspunde
  4. Daca sunt teste rapide de ce nu i s-au facut?

    Raspunde
  5. E trist ca se moara de gripa in secolul XXI ! Vaccinati-va antigripal ! E singurul mod de a ne imuniza !

    Raspunde
  6. Gripa spaniola din 1918 a ucis mai multi oameni ca razboiul ! Daca vaccinul se gaseste i farmacie, de ce nu va faceti oameni buni vaccinul ????

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.