Dramă URIAŞĂ: Lavinia, inginer la o MULTINAŢIONALĂ, a făcut INFARCT la numai 34 de ani

Dramă URIAŞĂ: Lavinia, inginer la o MULTINAŢIONALĂ, a făcut INFARCT la numai 34 de ani

Dramă imensă într-o comunitate din Arad: O tânără s-a stins la numai 34 de ani, în urma unui infarct.

Lavinia Tira, din Gurba, iubită şi apreciată de toţi, a plecat mult prea devreme lăsând un gol imend în sufletele celor care au cunoscut-o.

Spre elita Lumilor…

„Cât poate fi de firavă și de nesigură viața unui om! Ieri a murit o fată frumoasă, deșteaptă și minunată la numai 34 de ani! Lavinia, din Gurba, a murit de… un atac de cord. Cum poate să se mai rotească Pământul după așa o tragedie: după tragedia morții unei fete tinere? Va rămâne un mister! Nici n-a apucat să trăiască, practic: mereu s-a tot perfecționat. O știu de când era mică: mereu cu răspunsurile la ea, orice o întrebai știa și… știa; o fată minionă, frumoasă, deșteaptă, cuminte, modestă și respectoasă! Ce și-ar mai putea dori un părinte mai mult de la copilașul lui? O iubeau cu mândrie și ardoare părinții, o adora fratele ei mai mic, o iubeau și-o admirau neamurile, li se lumina fața vecinilor când o vedeau, o admira tot satul… N-a fost destul, se pare, pentru forțele necunoscute ce guvernează acest Univers: au luat-o și-au ridicat-o spre alte lumi, probabil spre elita Lumilor!”, a postat pe Facebook jurnalista Florica Bunaciu.

Lavinia Tira lucra ca şi inginer la Delphi iar moartea sa în floarea vârstei i-a luat prin surprindere pe toţi. Şi e de natură să ne pună pe gânduri, mai ales că tot mai mulţi tineri mor subit, de infarct sau atac vascular-cerebral. Tot la Gurba, anul trecut, a pierit un alt tânăr, tot la 34 de ani, în urma unui atac vascular-cerebral. Nu de mult a murit şi medicul cardiolog Cosana Claiciu, de la Spitalul Judeţean. Stresul şi goana în care trăieşte întreaga societate în ziua de azi ne răpesc tinerii în floarea vârstei. Uneori, parcă, pe cei mai buni dintre noi. Cine ştie ce planuri ţese Dumnezeu, acolo sus, şi are nevoie de ei…

  1. Dormi in pace suflet bun! 🙁

    Raspunde
  2. rockefelăr din zona ind.vest 5 noiembrie, 2018, 9:47 am

    Dincolo de poezie; e grav ce se intampla la multinationale. Si se mai plang ca nu gasesc personal…

    Raspunde
    • Nu toata lumea e angajata la STAT,ca sa stea.Pentru un salar decent intr-o multinationala se lucreaza!La stat e mai simplu,cu cat „pila”e mai mare si salaru-i pe masura…Poate si un ciubuc,vezi cazul asistentelor di spitalul judetean cu salarii mari si pretentii la „atentii”!

      Raspunde
  3. R.I.P. …. .. nu gasesc cuvinte……..

    Raspunde
  4. Foarte trist. Ne mor tinerii la varste la care nu te astepti. De vina e stresul in care traim, care ne consuma prea repede. Ne epuizeaza fizic si psihic. RIP

    Raspunde
  5. Odihneasca -se in pace!

    Raspunde
  6. Dumnezeu sa o ierte si sa o aiba in paza Lui. Asta inseamna lucru la straini.

    Raspunde
  7. Daca am putea munci si non stop si tot nu ar fi bine , Odihneasca-se in pace !

    Raspunde
  8. Dumnezeu sa o odihneasca. Putere familiei. 😥

    Raspunde
  9. Dormi in pace Lavi nu te vom uita niciodata😥😥😧😥😧

    Raspunde
  10. Dormi in pace Lavy nu te vom uita niciodata😥😩😥

    Raspunde
  11. Dormi in pace Lavy nu te vom uita niciodata😥😩😥

    Raspunde
  12. Groznic cu multinationale astea… stres cat in cape pentru nimic… RIP

    Raspunde
  13. Lucra 7 zile din 7 cu concediu restant de 6 luni , cumulat .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.