Dreptate cu SATÂRUL, la Arad! Concubinul unei femei, cât pe ce să fie MĂCELĂRIT

Dreptate cu SATÂRUL, la Arad! Concubinul unei femei, cât pe ce să fie MĂCELĂRIT

Numai intervenţia rapidă a jandarmilor arădeni a făcut ca bătaia iscată între doi bărbaţi să nu se transforme într-o mutilare sau chiar crimă, deoarece unul dintre ei era înarmat cu un satâr!

S-a întâmplat marţi, 8 august, în jurul orei 21.20, în gară.

„Echipajul de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Gării CFR Arad, a observat doi bărbați care se băteau pe platoul din fața gării. Unul dintre aceștia avea în mână un obiect metalic cu lama  lată și grea (satâr).  Jandarmii au intervenit de urgență pentru ai desparte, iar agresorul, la vederea acestora, a aruncat obiectul contondent sub locomotiva din fața gării. La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi cu privire la dreptul de vizitare a unui copil, în speță, agresorul îi reproșa celuilalt, prin acte de violență, că nu o lasă pe mama copilului să-și viziteze copilul, având în vedere că femeia și-a părăsit familia și stă în concubinaj cu barbatul agresat”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Având în vedere că ,,lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice“ și ,,amenințarea” constituie infracțiuni, jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, se mai arată în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.