Drum expres cu patru benzi, între Arad și Oradea

Drum expres cu patru benzi, între Arad și Oradea

Deputatul Dorel Căprar a anunțat că prin proiectul de buget pe 2019 au fost alocate fonduri pentru drumul expres Arad – Oradea.

„Prin buget s-au alocat fonduri pentru drumul expres Arad – Oradea, care este una dintre prioritățile guvernului în acest domeniu. Deocamdată, proiectul se află la stadiul de realizare a documentațiilor, dar este încă un pas important spre realizarea unui drum cu patru benzi, care să lege cele două municipii”, a declarat deputatul Dorel Căprar.

De remarcat, că drumul expres dintre Arad și Oradea este o poveste mai veche cu care politicienii i-au aburit pe alegătorii din cele două județe, abandonată de toate guvernele de până acum.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. Și minciuna-i vorbă …
    Aceșt papagal nu face altceva doar să întrețină un climat de minciună continuă, la fel ca în cazul celor două pasaje interminabile din cauza unor calcule mizere de imagine politică a PSD & ALDE … O grupare mafiotă promite lapte și miere în schimbul voturilor … Oare când va pricepe alegătorul că PSD & ALDE sunt niște demagogi mizerabili care duc țara în prăpastie ?

    Raspunde
  2. PNL de fapt PDL e la fel

    Raspunde
  3. bullshit…… sa o vedem si pe asta………..

    Raspunde
  4. Va fi gata odata cu pasajele…….

    Raspunde
  5. Nimic nuva fi . Praf in ochii prostilor.

    Raspunde
  6. Sunyi.33./35../37../ 11 februarie, 2019, 9:01 pm

    Dar cine te mai cred cu asemenea, minciuni, dezinformări, vorbe aruncate în vânt. Oare știe acest papagal, ce scoate din gură. ??Dute te rog și spune la camarazii tăi care sunt ca și tine cpărere! !!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.