Drumurile județene, deszăpezite cu 17 utilaje și 18 încărcătoare

Drumurile județene, deszăpezite cu 17 utilaje și 18 încărcătoare

Pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, fără probleme majore, anunță Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean.

Potrivit acestuia, echipajele contractate de Consiliul Județean Arad verifică permanent, pe traseu, situația deszăpezirii. În acest sens, s-a dat startul la intervenții imediat după miezul nopții, când a început să ningă. Pe drumurile județului intervin 17 utilaje echipate cu răspânditor și 18 încărcătoare.

Sectorul Arad are alocate trei utilaje pentru răspândirea antiderapantului și patru încărcătoare. În sectorul Chișineu Criș acționează două utilaje și două încărcătoare. La Ineu au ieșit pe teren trei utilaje și patru încărcătoare. Deszăpezirea în sectorul Sebiș este asigurată de cinci utilaje și patru încărcătoare.

De remarcat că drumul Julița – Mădrigești este deschis circulației iar la Lipova acționează patru încărcătoare și patru utilaje.

„Am solicitat operatorului care se ocupă de deszăpezire să intervină imediat cum a început ninsoarea. În funcție de condițiile meteo suntem pregătiți să suplimentăm numărul utilajelor pentru intervenții, în timp ce operatorul economic ne-a pus la dispoziție cinci vehicule pentru monitorizarea condițiilor de circulație de pe drumurile județene, acestea efectuându-se între orele 03.00-05.00 și 15.00-17.00.  Momentan se circulă bine, nu sunt probleme, dar rugăm participanții la trafic să fie prudenți, să circule cu atenție, în condiții de iarnă!, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședintele CJA.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.