Duminică NEAGRĂ pe şoselele arădene: ACCIDENTE soldate cu un MORT şi două femei RĂNITE (FOTO)

Duminică NEAGRĂ pe şoselele arădene: ACCIDENTE soldate cu un MORT şi două femei RĂNITE (FOTO)

Două accidente de circulaţie au tulburat liniştea arădenilor în această duminică. Ambele s-au soldat cu victime.

Cel mai grav a avut loc la Şimand, în jurul orei 16,40, unde bărbat de 60 de ani, din localitate, se deplasa cu mopedul pe trotuarul aflat în apropierea DN 79. Potrivit poliţiştilor, acesta a „traversat intersecția drumului comunal cu drumul național, a pierdut controlul asupra mopedului, derapând în canalul aflat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului mopedului”.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule iar mopedul nu era înregistrat.

Un alt eveniment, petrecut la Seleuş, a avut ca protagonist două şoferiţe.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, „în jurul orei 11,55, o femeie de 29 ani, din Seleuș, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate, la o intersecție cu o altă stradă nu a respectat semnificația indicatorului «cedează trecerea», intrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în de 20 ani, din localitata Bârsa. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tinerei de 29 de ani şi a unei alte femei, de 81 ani, pasageră în primul autoturism”.

În acest caz cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.