Duminică NEAGRĂ pe șoselele din Arad! Moartea a secerat viața unui copil iar alții au fost răniți (GALERIE FOTO)

Duminică NEAGRĂ pe șoselele din Arad! Moartea a secerat viața unui copil iar alții au fost răniți  (GALERIE FOTO)

Un copil în vârstă de 8 ani și-a pierdut viața pe drumul Arad – Oradea (DN 79) iar alți cinci copii și un adult au fost răniți și transportați la spital.

Cu toții se aflau într-o mașină care s-a răsturnat, duminică dimineața, în sensul giratoriu de la intersecția drumului național Arad – Oradea cu drumul județean ce leagă Sântana de Curtici.

„În urma evenimentului rutier a decedat un minor de opt ani, pasager pe bancheta din spate. Au fost transportați la spital, în vederea evaluării stării lor, alți 5 copii minori, cu vârste între 5 – 13 ani, precum și un bărbat de 32 de ani, la prima vedere fiind răniți ușor. Toți sunt din județul Bihor“, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Un alt accident a avut loc tot pe DN 79 Arad – Oradea, în zona Domeniului Lupaș, duminică după-amiaza. De această dată a fost vorba despre o coliziune între două autoturisme, eveniment în urma căruia trei copii (unul de șase luni, unul de 3 ani și unul de 11 ani), au ajuns la spital.

„În urma impactului au fost răniți ușor conducătorii autoturismelor și pasagerii din cele două autoturisme (câte trei din fiecare autoturism), aceștia fiind transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijri medicale. Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, în ambele cazuri“, a transmis IPJ Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.