„DUMINICĂ TOȚI ÎN ROȘU!” mesajul ultrașilor arădeni pentru suporterii prezenți la meciul UTA – FCSB

„DUMINICĂ  TOȚI  ÎN ROȘU!” mesajul ultrașilor arădeni pentru suporterii prezenți la meciul UTA – FCSB

Ultrașii UTA-ei invită toți suporterii arădeni care vor fi prezenți duminică la meciul dintre UTA și FCSB să îmbrace culoarea roșie, culoare care reprezintă cel mai bine simbolul acestui oraș, UTA!

În urmă cu câteva zile pe pagina de facebook Ultras Arad a fost postat un mesaj prin care pagina, respectiv peluza arădeană le transmite tutror celor care iubesc UTA și vor fi prezenți duminică pe stadion la meciul UTA – FCSB să vină îmbrăcați cu tricouri sau ținute de culoarea roșie pentru a umple stadionul cu suporteri îmbrăcați în culoarea reprezentativă orașului Arad și a UTA-ei.

Roșul este culoarea iubirii. E o culoare care reprezintă în primul rând pasiune, dar poate semnifica și curaj, ambiție, furie sau determinare.Este înfățișarea sângelui… îți atrage privirea și îți crește pulsul. Te provoacă la luptă.ROȘUL este culoarea noastră, a utiștilor. O nuanță de roșu l-a fermecat, cândva, pe baronul Neuman și acesta a desăvârșit-o. Acum ROȘUL este la fiecare pas în tot Aradul.De aceea, duminică, vrem un stadion plin numai cu tricouri roșii! Vrem ca peluza și tribunele să se unească sub aceeași culoare! este mesajul postat pe pagina Ultras Arad.

Inițiativa ultrașilor arădeni a fost promovată chiar și pe pagina oficială de facebook și instagram a clubului UTA Arad.

„La inițiativa peluzei arădene, duminică vă așteptăm în culoarea care reprezintă cel mai bine simbolul Aradului, UTA! Cei care doresc să achiziționeze tricouri, șepci, fulare sau alte produse promoționale, sunt așteptați la magazinul nostru oficial de la stadion sau online pe 1945.ro! Vă așteptăm alături de noi!” scrie culubul.

Partida de duminică, care trebuia să înceapă la ora 21,30 mutată ulterior la ora 22 datorită caniculei, se v-a juca cu casa închisă, bilete fiind epuizate în mai puțin de 4 ore de la punerea acestora în vânzare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.