După 19 ani de căsnicie, soțul a aflat un SECRET ÎNGROZITOR! I-a cerut imediat DIVORȚUL

După 19 ani de căsnicie, soțul a aflat un SECRET ÎNGROZITOR! I-a cerut imediat DIVORȚUL

Un bărbat a avut un șoc, când după 19 ani de căsătorie, a aflat un secret pe care soția sa l-a ținut foarte bine ascuns. El a fost atât de revoltat încât i-a cerut imediat divorțul.

Jan, un belgian în vârsta de 64 de ani, s-a însurat cu Monica, o tânără frumoasă din Indonezia, în anul 1993. Totul a decurs normal, iar femeia s-a înțeles foarte bine cu cei doi copii a lui Jan din căsătoria anterioară.

Lucrurile au început să se schimbe după ce Monica s-a angajat. Era destul de misterioasă cu privire la locul său de muncă, iar fiii lui Jan i-au spus acestuia că au văzut-o de mai multe ori într-un club de noapte, îmbrăcată foarte sumar.

Bărbatul i-a verificat calculatorul și a găsit mai multe mesaje dubioase de la tot felul de bărbați. Apoi un prieten de-a lui i-a spus că au apărut zvonuri legate de faptul că Monica s-ar fi născut bărbat și a suferit o operație de schimbare de sex.

Jan și-a confruntat soția și a izbucnit scandalul. Până la urmă femeia a recunoscut că s-a născut bărbat, dar a considerat că nu avea nici un rost să vorbească despre acest aspect din trecut cu el.

Jan a fost șocat și îngrozit, iar acum se află în proces de divorț. De asemenea, bărbatul a apelat și la un psiholog pentru a-și reveni.

Sursa: elitereaders.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.