După ce Blocul Operator de la Secția de Urologie a fost închis de Direcția de Sănătate Publică, Primăria alocă 200 000 de lei pentru reparații

După ce Blocul Operator de la Secția de Urologie a fost închis de Direcția de Sănătate Publică, Primăria alocă 200 000 de lei pentru reparații

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, în urma rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli a municipiului Arad pe 2017, Primăria Arad va transfera suma de 200 000 de lei Spitalului Clinc Judeţean de Urgenţă Arad în vederea finanţării cheltuielilor curente din domeniul sănătăţii.

Transferul vine în urma solicitării celei mari unităţi spitaliceşti din judeţ de a aloca urgent fonduri pentru reparaţii curente la Secţia de Urologie. La finele lunii mai, Direcţia de Sănătate Publică Arad a decis suspendarea temporară a activităţii Blocului Operator Urologie întrucât acesta nu corespundea normelor igienico-sanitare.

Lucrările care vor fi realizate la Secţia de Urologie, din Piaţa Mihai Viteazul, sunt: schimbarea/remodelarea circuitelor medicale,  schimbarea caloriferelor, implicit a instalaţiei de încălzire care nu a mai fost schimbată de cel puţin 40 de ani, igienizarea şi placarea sălilor de operaţii/pregătire pacienţi, pregătire instrumentar, modificări interioare în structura uşoară cu pereţi de rigips, reparaţiile tuturor geamurilor secţiei etc., se arată în comunicat.

Important de menționat este faptul că redeschiderea Blocului Operator Urologie este condiţionată de executarea acestor lucrări.

Loading...
  1. o treaba foarte buna pentru cei bolnavi cred ca si cei de la psd sunt de acord

    Raspunde
  2. o treaba buna pentru bolmavi cred ca si cei de la psd si alde sunt de acord

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.