După ce I-AU MURIT DOI COPII, a apelat la ajutorul unui DONATOR DE SPERMĂ. Viața I S-A SCHIMBAT RADICAL!

După ce I-AU MURIT DOI COPII, a apelat la ajutorul unui DONATOR DE SPERMĂ. Viața I S-A SCHIMBAT RADICAL!

A trăit experiența dureroasă a mamei care își înmormântează fiii, a fost părăsită de soț, dar nu s-a lăsat învinsă.

Este povestea lui Aminah Hart, o femeie din Australia, a cărei viață nu a fost deloc ușoară.

Prima sa căsătorie s-a destrămat după ce fiul lor, Marlon, a murit la doar 4 luni de la naștere. A strâns din dinți și a luat-o de la capăt. S-a recăsătorit și la scurt timp a dat naștere unui băiețel, care, însă, a murit și el după un an. În urma investigațiilor medicale, s-a stabilit că Aminah suferea de tulburări genetice care nu-i permiteau să dea naștere unui copil sănătos.

A fost părăsită și de această dată de soț, dar nu a renunțat la dreptul ei la fericire. După ce a făcut față singură pierderii celui de-al doilea fiu și celui de-al doilea soț, Aminah, care își dorea nespus de mult un copil, a decis să mai încerce odată.

„Am avut nevoie de foarte mult timp pentru a lua această decizie şi am luat în considerare absolut totul: vârsta mea, poziţia socială şi faptul că sufăr de o tulburare genetică… Am înţeles că nu trebuie să am aşteptări prea mari”, a explicat ea.

A apelat la ajutorul unui donator de spermă, iar această decizie avea să-i schimbe viața cu totul.

L-a ales, fără să-l cunoască, pe Scott Andersen. Ajunsă la 42 de ani, australianca a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe care a botezat-o Leila. După ce micuța a făcut câțiva anișori, Aminah a decis să-l întâlnească pe bărbatul care-i schimbase viaţa.

L-a căutat și și-au dat întâlnire. S-au simțit atât de bine unul în compania celuilalt, încât, au hotărât să se revadă. Aminah şi Scott s-au îndrăgostit într-un final şi au decis să îşi crească împreună fiica.

„Ne-am îndrăgostit. Pare ireal, dar este o experienţă incredibilă”, a povestit Aminah, care este dovada vie a faptului că nimic nu este imposibil atunci când ai credință.

 3282537800000578-3507193-Aminah_Hart_and_Scott_Andersen_who_fell_in_love_after_conceiving-a-37_1458794682999 IVF_Love_story_3102651b australia_3101929c

Sursa: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.