După o pauză de doi ani, Târgul „Petreceri de Vis” revine

După o pauză de doi ani, Târgul „Petreceri de Vis” revine

După o pauză de doi ani, finalul lunii februarie aduce la Vechiul Cazinou Arad unul dintre cele mai importante târguri de nunți din Vestul țării, unde zeci de furnizori din industria organizării de evenimente își vor expune ofertele anului 2022.

Târgul „Petreceri de Vis”, aflat la cea de-a XVII-a ediție, reunește specialiști titrați din domeniu, ce își vor expune serviciile premium.

În perioada 25 – 27 februarie, viitorii miri își pot pregăti în detaliu una dintre cele mai importante zile din viață, în cadrul evenimentului beneficiind de oferte speciale pentru rochii de mireasă, costume de mire, servicii foto-video, aranjamente florale, decorațiuni, săli de evenimente și multe altele.

Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Petreceri de Vis este de 17 ani cel mai important eveniment de profil din oraș, de-a lungul anilor reușind să atragă atenția expozanților din județe vecine și chiar din Szeged-Ungaria.

Fiecare ediție a adus publicului îmbunătățiri notabile, anul acesta noutatea fiind locația de desfășurare al evenimentului – Vechiul Cazinou Oraș, o clădire rafinată, luxoasă, emblematică pentru Arad, situată în zona zero a orașului.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.