După ȘANȚURILE pentru reabilitarea rețelelor de canalizare, acum au apărut GROPI în centrul Aradului (FOTO)

După ȘANȚURILE pentru reabilitarea rețelelor de canalizare, acum au apărut GROPI în centrul Aradului (FOTO)

După șanțurile imense care au împânzit centrul Aradului, acum au apărut gropi adânci, pe șosea și pe lângă trotuare, pe Bulevardul Revoluției.

Primăria anunță că, de fapt, prin aceste gropi se reabilitează rețelele de apă potabilă și s-a dorit provocarea unui disconfort cât mai redus arădenilor.

„Suntem în continuare preocupați de creșterea calității serviciilor în municipiu! După reabilitarea rețelelor de canalizare, acum au loc și lucrările de reabilitare a rețelelor de apă potabilă și apă uzată. Răspunzând cerinței noastre de a nu fi afectate spațiile verzi și pavajul din centrul orașului și pentru a se perturba cât mai puțin traficul, constructorul folosește o tehnică aparte și complexă prin care lucrările se efectuează cu utilaje speciale care au nevoie doar de gropi de poziție. Sunt lucrări ample, cofinanțate prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020, și care vor continua și în celelalte zone ale orașului unde acestea sunt necesare”, declară primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

  1. Speram ca dupa ce se termina aceste lucrari, absolut necesare ,sa se puna si un covor asfaltic nou ,ca ne-am saturat de soselele peticite si pline de capace de canal denivelate . Cred ca suntem orasul cu cele mai multe canale pe km. din tara ,puse pe mijlocul trotuarului .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.