După şapte ani, Maris Fest, de la Bulci, are şi un imn, compus de Adrian Ivaniţchi (GALERIE FOTO)

După şapte ani, Maris Fest, de la Bulci, are şi un imn, compus de Adrian Ivaniţchi (GALERIE FOTO)

Cea de a şaptea ediţie a Maris Fest, de la Bulci, a adus în faţa publicului nume cunoscute din folk-ul românesc, dar nu numai, pentru că s-a ascultat şi pop-rock.

Astfel, vineri, pe scena de lângă castelul Mocioni au urcat: Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, Hidro Grup 8, Corso, Nova Band, Old Lady‘s Band, Vasile Gondoci şi Fantazia (trupă care a câştigat recent trofeul Concursului Național de Interpretare vocal-instrumentală „Muzritm”).

Sâmbătă a fost o zi dedicată aproape exclusiv folk-ului. Spunem asta pentru că între atâţia folk-işti şi-a făcut loc şi Vizi Imre, fost participant la Vocea României. Au mai urcat pe scenă Cristi Buică, Nelu Pitic, Daniel Julean şi Trupa de Serviciu (veteranii îndrăgiţi ai festivalului), Lili & Angi şi, nu în ultimul rând, Felix Alin Bejan (care a câştigat recent locul I la un concurs de muzică desfăşurat la Oradea).

Seara nu era completă, însă, fără vocea excepţională a Didinei Curea şi finalul care i-a aparţinut, fireşte, lui Adrian „Puiu” Ivaniţchi. Acesta din urmă a cântat, în premieră, şi un imn dedicat festivalului de la Bulci.

Organizatorii fac deja planuri pentru anul viitor…

Du-te pe săgeţi pentru a vedea toate fotografiile!
Mai jos, alte fotografii:

  1. A fost super !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.