E bine de ştiut! Cum poţi mânca aici „din partea casei”

E bine de ştiut! Cum poţi mânca aici „din partea casei”

McDonald’s lansează MyM Rewards, un program de loialitate dedicat clienților prin intermediul căruia aceştia din urmă pot mânca „din partea casei” în restaurant.

Programul este disponibil exclusiv în aplicația de mobil.

Prin intermediul MyM Rewards, toți clienții McDonald’s pot beneficia, în plus față de ofertele deja existente, de posibilitatea de a aduna puncte de loialitate în aplicație, pe care le pot utiliza apoi pentru a-și revendica produsele și meniurile preferate, din partea casei, la următoarea vizită în restaurant.

Programul MyM Rewards este foarte simplu de folosit. Înregistrarea se face 100% prin aplicația mobilă McDonald’s și nu necesită emiterea unui card dedicat. La fiecare 1 leu cheltuit în restaurant, clienții McDonald’s primesc 10 puncte de loialitate. Pentru a aduna punctele, clienții trebuie să scaneze codul QR al cardului din aplicație cu scanerul de la casa de marcat de la McDrive sau la kiosk-ul de comandă.

În aplicația mobilă McDonald’s, clienții pot consulta ghidul de utilizare al programului de loialitate, astfel încât să se bucure de recompensele pregătite pentru ei. De asemenea pot vizualiza oricând istoricul punctelor de loialitate acumulate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.