E bine de știut: RESTRICȚII de CIRCULAȚIE, timp de o lună, pe AUTOSTRADĂ și DN7

E bine de știut: RESTRICȚII de CIRCULAȚIE, timp de o lună, pe AUTOSTRADĂ și DN7

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara informează participanţii la trafic că, până în data de 8 august 2017, se execută mai multe tipuri de lucrări pe autostrada A1, pe sectorul cuprins între nodul rutier Arad Sud  și intersecția cu A11/DN7.

Potrivit unei informări a DRDP Timișoara, „printre altele, au loc lucrări de întreținere și reparații la suprafața asfaltică, lucrări de intervenție, reparații și întreținere ITS și iluminat, lucrări la marcaje și semnalizarea verticală, lucrări de întreținere la podurile și pasajele care traversează autostrada”.

„În funcție de tipul lucrărilor și zona de acționare, circulația se va desfășura cu restricții, sectoarele aflate în lucru fiind semnalizate cu panouri, balize și indicatoare rutiere. Lucrările se desfășoară numai pe timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală”, precizează Horațiu Simion, directorul general al DRDP Timișoara.

De asemenea, se vor executa lucrări și pe DN 7, în apropiere de municipiul Arad. Acestea vor fi semnalizate, iar circulația se va desfășura simultan în ambele sensuri.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi aflate în administrarea DRDP Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul Regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

Foto: Arhiva

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.