E nevoie de nervi tari în CLM: primarul deschide ședința cu un raport

E nevoie de nervi tari în CLM: primarul deschide ședința cu un raport

Se prefigurează o ședință extraordinară de consiliu local lungă și istovitoare pentru săptămâna care vine. Asta nu din pricina proiectelor de hotărâre care vor fi supuse votului aleșilor locali, indiferent de „greutatea” fiecăreia dintre decizii, ținând cont de faptul că lucrurile merg „ca unse” în CLM, cu atât mai mult după plecarea lui Gheorghe Ghilință (PC).Motivul pentru care întrevederea de miercuri a aleșilor locali ar putea să dureze mai mult decât se obișnuiește în mod normal la ședințele extraordinare ale CLM este raportul pe care edilul-șef are de gând să îl prezinte consiliului în debutul ședinței. Oficial, intervenția pe care primarul Gheorghe Falcă o va avea înainte ca aleșii să treacă la vot are ca scop „Prezentarea de către primarul municipiului Arad a documentului nr. 189/2014 privind Raportul privind starea economică, socială și de mediu a municipiului Arad pentru anul 2013” . Greu de crezut, însă, că edilul-șef se va mărgini să prezinte niște simple cifre cuprinse într-un document. Asta pentru că primarul Gheorghe Falcă și-a cam făcut un obicei din a politiza fiecare intervenție din consiliu și a-și prezenta realizările ori de câte ori i se ivește auditoriu. Intervenția de miercuri a primarului ar putea fi, cu atât mai mult, una de lungă durată, dacă e să ținem cont de anunțul lansat de Falcă în cea mai recentă ședință a CLM. La momentul respectiv, edilul-șef le aducea la cunoștință aleșilor locali prezenți în sală că se pregătește să prezinte, cel mai târziu pe data de 18 iulie, un raport al activității sale în cei zece ani de când cârmuiește Primăria..google {left:100%;display:inline-block;position:fixed}

займ на карту без процентов

  1. si ce-i cu asta?? 29 iunie, 2014, 5:58 pm

    are tot dreptul la 10 ani de mandat si la cate realizari are. restul e invidie!

    Raspunde
    • In afara de conturile proprii bine chivernisite , cele mai scumpe taxe si utilitati din tara…oare ce realizari are? Ia sa ne povestesti si noua….

      Raspunde
  2. Ar avea dreptul si la 10 ani cu executare.

    Raspunde
  3. 10 ani si apoi sa ne rada in nas , pai individul asta la cat rau a facut aradului , ar trebui sa fie executat public .

    Raspunde
  4. A facut rau Aradului?
    Detaliati,va rog?
    Eu am vazut doar lucruri bune,strazi pavate si un oras modern…nu am facut si nu fac politica,insa nu sunt oarba si nici perfida.
    Mentionez:sunt aradeanca get-beget.Nu m-am aciuit pe aici…
    Am cultura generala si scoala facuta la zi,intr-o epoca in care se dadea admitere la facultate si am fost 7 candidati pe un loc.(acest aspect l-am mentionat pebtru cei care cauta nod in papura).
    ARADENII SUNT MANDRII DE ORASUL LOR!
    Restul sunt „vinituri”…

    Raspunde
  5. Anna draga, nu ma mira adoratia pe care i-o porti parvenitului caci esti la fel, o individa fara consistenta, care scrie „aradenii sunt mandrii” cu doi de i. la cuvinatul mandri ma refer, daca ai dificultati de intelegere. voi, toti aradenii astia „mandrii” ca s-a facut ceva chiar daca s-a mai si furat, sa-mi sugeti madularul. impreuna cu seful vostru si camarila sa la un loc!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.