E oficial! Becali a SCHIMBAT numele Stelei. Se anunţă PROTESTE, inclusiv la Arad: „A venit timpul să facem noi dreptate“

E oficial! Becali a SCHIMBAT numele Stelei. Se anunţă PROTESTE, inclusiv la Arad: „A venit timpul să facem noi dreptate“

După ce Armata şi-a făcut echipă de fotbal, ei susţinând că deţin numele Steaua şi palmaresul brandului, Gigi Becali a fost nevoit să modifice numele clubului pe care îl patronează.

Noul nume, înregistrat la Registrul Comerţului, este FCSB, iar dacă până acum era abrevierea de la Fotbal Club Steaua Bucureşti, Gigi Becali afirmă că nu mai există nici o semnificaţie.

„Nu mai stau să mă cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, să îi spună Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenţa. Nu stau toată ziua în stres cu Armata, eu vreau să îmi simplific viaţa mea. Vreţi să schimb? Bine, mă, schimb! Eu am schimbat numele la Registrul Comerţului. Am schimbat în FCSB. Am anunţat Federaţia şi Liga. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB“, a spus Gigi Becali la Digisport.

Preşedintele de imagine al Stelei, Duckadam, a făcut un nou apel la adresa fanilor roş-albaştri să iasă în stradă, la protest, pe data de 25 februarie.

„Pentru că tot suntem în perioada mitingurilor, vreau să le reamintesc fanilor Stelei, echipa actuală, că pe data de 25 februarie, în 33 de județe, dar și în București, vom avea un miting de susținere a echipei“, a declarat Duckadam.

Patronul Stelei anunţă că pe 25 februarie vor fi manifestaţii în toată ţara, schimbarea numelui brandului şi conflictele cu Armata fiind unele dintre motive.

„Pe 25 februarie, vor fi manifestaţii în toată ţara. Şi în Bucureşti se vor ţine proteste. Nu m-am băgat până acum, dar cred că o să mă implic, pentru că vreau să strâng 30.000-40.000 de oameni. Cel care coordonează totul e un băiat din Anglia, un stelist. El manevrează tot pe Facebook. A obţinut deja autorizaţie pentru 25 de judeţe. Dacă văd că e treabă serioasă şi că e posibil să iasă atât de mulţi oameni în stradă cum se anticipează, o să mă implic serios, pentru a le arăta tuturor că oamenii sunt alături de mine”, a spus Becali, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, citat de Libertatea.ro.

„Încercăm să prevenim o nedreptate care se încearcă asupra lui Gigi Becali. Noi considerăm că toţi cei care s-au aliat contra echipei FCSB nu s-au aliat de fapt contra echipei, ci împotriva lui Gigi Becali. Curios este ca toţi cei care au făcut alianţa aceasta sînt persoane care au avut de-a lungul timpului nişte clinciuri cu Gigi Becali“, au declarat organizatorii protestului.

Manifestaţile vor avea loc şi în Arad, iar ele vor fi organizate de Ionica Biriş şi Pantin Sergiu, conform Miting Steaua-Bucuresti.

 

Foto: Arhivă

 

  1. Sper să vină și Iohannis la miting.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.