E oficial! Ce se întâmplă cu lanțul de magazine Profi

E oficial! Ce se întâmplă cu lanțul de magazine Profi

Profi este o rețea de magazine de proximitate, deținut de Polish Enterprise Fund VI, iar lanțul de magazine are mulți concurenți pe piața din România.

Cu peste 9500 de angajați care lucrează în 240 de localități din toate județele, PROFI este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Prezența PROFI a depășit un nou prag: 240 de localități.Cele trei magazine inaugurate astăzi la Novaci, Băile Tușnad și Vișina funcționează în format Loco.

Magazinul din Novaci este cel de-al 12-lea PROFI din județul Gorj și se află pe strada Eroilor, nr. 110. Acesta are o suprafață totală de 313,6 m2, suprafața de vânzări ocupând 190 m2.

Magazinul deschis la Băile Tușnad, judetul Harghita, se găsește pe strada Oltului, nr. 96 și se întinde pe o suprafață totală de 433,4 m2 din care sala de vânzări este de 215 m2.

Unitatea din Vișina, cea de-a opta din județul Olt, funcționează pe strada Principală, nr.99 și are o suprafață totală de 331 m2, cu o suprafață de vânzări de 231 m2.

PROFI se îndreaptă accelerat spre 500 de magazine, iar această bucurie o transmite și clienților săi, oferindu-le numeoase surprize plăcute până la finalul anului, sub forma de produse la prețuri avantajoase, precum și de premii oferite instant în magazine.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.