E OFICIAL! Cine sunt candidații pentru Primăria Aradului, Consiliul Județean și Parlament din partea PNL Arad

E OFICIAL! Cine sunt candidații pentru Primăria Aradului, Consiliul Județean și Parlament din partea PNL Arad

Partidul Național Liberal, filiala Arad, și-a desemnat candidații pentru Primăria Aradului și Consiliul Județean Arad, iar astăzi au fost anunțați și candidații pentru Parlamentul României.

În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL, europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a prezentat candidații.

După cum s-a mai anunțat deja de câteva ori, din partea PNL va candida pentru funcția de primar al municipiului Arad Sergiu Bîlcea, actual vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad va candida actualul președinte al instituției, Iustin Cionca.

Candidații pentru Parlamentul României, în ordine, sunt următorii:

Camera Deputaților

Locul 1: Călin Bibarț

Locul 2: Geanina Pistru

Locul 3: Glad Varga

Locul 4: Lazăr Faur

Locul 5: Patricia Dinga

Locul 6: Ionel Bulbuc

Locul 7: Bogdan Boca

Locul 8: Dorin Stanca

Locul 9: Iuliana Mureșan

Locul 10: Cristian Urzică

Senatul României

Locul 1: Ioan Cristina

Locul 2: Doru Sinaci

Locul 3: Corina Crișan

Locul 4: Garofița Popa

Locul 5: Cornel Faur.

„Așa arată lista pentru Parlamentul României, suntem pregătiți în cazul în care se vor declanșa alegeri anticipate. Am demonstrat la ultimele alegeri că suntem cel mai puternic partid de dreapta din România și am încredere că în următoarele competiții electorale vom învinge. Responsabilitatea noastră este față de arădeni, față de comunitate și ne propunem ca prin programul politic și administrativ pe care îl vom prezenta în curând să continuăm proiectele deja începute și să demarăm altele noi”, a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă, președinte PNL Arad.

De remarcat, că în Arad se așteaptă rezultatele unui sondaj de opinie care ar putea aduce modificări în ceea ce privește unele candidaturi.

 

  1. Astia daca prind un deputat si un senator sa zica mersi

    Raspunde
  2. Cine dracu voteaza parvenitii astia? Familiile si slugile din administratia publica care depind financiar de ei si cam atat!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.