E OFICIAL! Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well, SE AMÂNĂ pe anul 2021

E OFICIAL! Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well, SE AMÂNĂ pe anul 2021

Vești proaste pentru iubitorii de muzică electronică și nu numai: organizatorii celor mai mari festivaluri din țară au anunțat oficial că acestea se vor amâna pe anul viitor.

Astfel, Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well îi așteaptă pe petrecăreți în vara anului 2021.

Cei care și-au cumpărat bilete și abonamente pentru edițiile din anul 2020 au mai multe opțiuni. Ei le pot folosi la edițiile viitoare, sau își pot primi banii înapoi, în anumite condiții.

„În același timp, am încercat să înțelegem toate îngrijorările voastre, a zecilor de mii de oameni care ați cumpărat deja un bilet sau abonament la edițiile din 2020 și am considerat că este datoria noastră, ca indiferent de deciziile pe care le vor lua autoritățile cu privire la desfășurarea evenimentului în acest an, să vă asigurăm că aveți posibilitatea de a vă transforma abonamentele și biletele din acest an în abonamente și bilete ANYTIME, care vă garantează accesul la una dintre următoarele trei ediții, la alegerea voastră (…). Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor. Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020”, spun organizatorii.

De asemenea, ediţia 2020 a unui alt festivalul de muzică extrem de îndrăgit, Electric Castle, care se desfășoară la Bonţida, lângă Cluj-Napoca, a fost amânată pentru 14-18 iulie 2021, potrivit anunțului făcut pe pagina oficială de facebook.

Aceştia precizează că toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021, iar „cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni”.

În ceea ce privește festivalul Summer Well, acesta a fost reprogramat pentru august 2021.

  1. Pt ca nu gasesc o stire despre UTA…
    SPER CA LA SFARSITUL MECIULUI DE PROMOVARE,PRIMARIA SA FIE DE ACORD CU ADUNAREA ARADENILOR IN FATA PRIMARIEI PT SARBATOARE.SA FACEM ATMOSFERA,SA ARATAM TARII SI EUROPEI CUVANTUL U T A A R A D. sper sa organizeze focuri de artificii k la revelion si scena de prezentare a jucatorilor,antrenorilor,sa strigam 20 de mii-UTA ARAD,UTA ARAD si marsul victoriei gen-tot stadionul-atunci TOATA LUMEA…si TOT ARADUL…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.