E vremea cadourilor la „O carte pe lună”! Ediție specială de Crăciun cu „Secret Santa”

E vremea cadourilor la „O carte pe lună”! Ediție specială de Crăciun cu „Secret Santa”

„Moș Crăciun” vine și anul acesta la clubul de lectură și le aduce participanților cadouri!

Organizatorii clubului de lectură arădean „O carte pe lună” vor marca luna cadourilor cu o ediție specială de Crăciun, care se va desfășura mâine, 13 decembrie, de la ora 19:30, în Irish Pub (în spatele la Biserica Roșie).

Fiecare dintre participanți se va transforma într-un Secret Santa (Moș Crăciun Secret), va veni cu o carte frumos ambalată și o va dărui altui participant. Se vor face bilețele cu numele celor prezenți și se vor extrage pe loc, astfel toți vor primi cadou!

Ei se vor delecta cu un vin fiert, un ceai sau o ciocolată caldă, vor povesti despre cărțile pe care intenționează să le citească anul viitor, și, după cum am menționat, vor participa la Secret Santa, astfel fiecare va pleca acasă cu o carte nouă.

„Iubești cititul, adori cărțile? Ieși din fotoliul super confortabil și vino la clubul arădean de lectură să discutăm despre cele răsfoite și iubite! În luna Decembrie, așa cum v-am obișnuit deja de anul trecut, nu vom avea o temă stabilită, ci ne vom întâlni la un vin fiert să povestim despre cărțile de care ne-am apucat în Decembrie și ce plănuim să citim anul viitor!”, spun organizatorii.

Mai multe informații, aici: https://www.facebook.com/events/2017303285017081/

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.