Ea este TÂNĂRA ROMÂNCĂ ce se va „lupta” cu fete din aproape 80 de țări pentru A CÂȘTIGA titlul de „Miss Earth 2018”, în Filipine (FOTO)

Ea este TÂNĂRA ROMÂNCĂ ce se va „lupta” cu fete din aproape 80 de țări pentru A CÂȘTIGA titlul de „Miss Earth 2018”, în Filipine (FOTO)

În urma selecţiei naţionale Miss Earth România 2018, organizată în capitală de către agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Earth 2018 în ţara noastră, Denisse Vivienne Andor a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Earth 2018, competiţie care se desfăşura în acest an în perioada 6 octombrie – 4 noiembrie în Filipine. În competiţie vor participa 80 de țari.

Denisse este născută în Bistrița Năsăud şi locuieşte în Almeria, Spania, are 23 de ani, 1.70 m înălţime, iar dimensiunile sale sunt 88-62-92

Ea este studentă în anul IV la Facultatea de Turism şi Management Turistic şi Hotelier din cadrul Universităţii de Ştiinţe Sociale şi Juridice din Almeria, Spania. Denisse vorbeşte 3 limbi străine, spaniolă, engleză şi franceză.

Câştigătoare a competiţiei Miss Primavera Espania 2015 şi candidata în alte două competiţii internaţionale de frumuseţe, participarea în Miss Earth 2018 este cea mai mare performanţa în acest domeniu de activitate pentru Denisse.

Fata este pasionată de dans, sport, lectură, echitație, design vestimentar și călătorii. Ca şi planuri de viitor, Denisse îşi doreşte să termine facultatea, să învețe limba germană și să se implice activ în două organizații de voluntariat, prima fiind dedicată sprijinirii copiilor cu dizabilităţi iar cea de-a doua fiind dedicată protecției mediului înconjurător. În următorii 5-10 ani ea îşi doreşte să devină o femeie de afaceri de succes.

Denisse a avut mereu rezultate deosebite la învățătură, terminând şcoala generală cu media 10 şi Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Bucureşti cu media 9.65 la Bacalaureat. Tânăra a câștigat numeroase premii la olimpiadele locale şi naționale la matematică, limba română, fizică, muzica şi limba engleză.

În 2016 Denisse şi-a tuns părul şi l-a donat unei asociaţii care sprijină persoanele bolnave de cancer.

„Faptul de a reprezenta România în unul din cele mai importante concursuri de frumuseţe din lume, cum este Miss Earth, este o onoare dar şi o responsabilitate. Este un sentiment extraordinar să reprezinţi România şi să ai posibilitate să îţi foloseşti glasul pentru a face o schimbare. Mă consider binecuvântată şi extrem de recunoscătoare pentru această şansă de a-mi împlini unul din cele mai mari visuri. Nu este prima mea experienţă de acest gen, motiv pentru care sunt mai mult decât conştientă de muncă, responsabilitatea şi disciplina necesară pentru a obţine cele mai bune rezultate. De asemena consider că este o experienţă extrem de valoroasă unde voi avea şansa de a învăţa şi a descoperi foarte multe lucruri noi. Promit să profit din plin de această oportunitate şi să fac tot ce îmi stă în putere ca să obţin cel mai bun rezultat, aşa cum merită ţara noastră. Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care m-au susţinut de la bun început şi au avut încredere în mine, familiei mele pentru suportul necondiţionat şi agenţiei ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune”, a declarat Denisse Vivienne Andor – Miss Earth România 2018.

„Denisse este una dintre cele mai frumoase şi ambiţioase ambasadoare a frumuseţii delegate de către agenţia noastră în cei peste 19 ani de activitate. Denisse are frumuseţea şi calităţile necersare pentru a reprezenta România cu onoare în China şi de a se întoarce în România cu un loc cât mai bun pe podium! Este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile României peste hotare!”, a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss Earth România.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.