Echipa de înot Masters a CSM Arad a reușit să scoată din apă numeroase medalii la un concurs internațional

Echipa de înot Masters a CSM Arad a reușit să scoată din apă numeroase medalii la un concurs internațional

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc în Ungaria, la Totkomlos,a XII a ediţie a Concursului Internaţional de Înot Masters.

CSM Arad a fost reprezentat de şase sportivi, care au reuşit să scoată din apă numeroase medalii. Astfel,Pintican Cristian a cucerit două medalii de aur la 33 m spate şi 33 m fluture şi o medalie de argint la 33 m liber.Karpati Adalbert a reuşit să câştige o medalie de bronz la 33 m fluture, Mladin Cristian a câştigat două medalii de bronz la 33 m fluture şi 33 m liber, o medalie de aur la 33 m spate şi o medalie de argint la 33 m mixt. Norbert Rusu a obţinut două medalii de argint la 33 m bras şi 133 m mixt şi o medalie de bronz la 33 m spate. Botezatu Honoriu a cucerit trei medalii de aur la 33 m liber, 33 m fluture şi 33 m spate. Rezultate bune a obţinut şi Romeo Damian, reuşind o clasare pe locul 5 la 33 m liber.

În proba de ştafetă, 4X 33 m liber, în componenţa Romeo Damian, Honoriu Botezatu, Mladin Cristian şi Pintican Cristian, echipa CSM Arad a obţinut medalia de bronz,iar în proba de ştafetă 4X 33 m mixt, în componenţa Mladin Cristian, Cristian Pintican, Norbert Rusu şi Honoriu Botezatu, echipa arădeană a obţinut medalia de argint.

Premierea a fost făcută de preşedintele Asociaţiei Naţionale de Înot Masters din Ungaria, Nagy Norbert.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.