Echipa feminină de TENIS DE MASĂ a CSM Arad are şansa de a ocupa locul 3 în Superliga Naţională

Echipa feminină de TENIS DE MASĂ a CSM Arad are şansa de a ocupa locul 3 în Superliga Naţională

După un parcurs frumos în acest sezon, cu o calificare notabilă în semifinalele campionatului, fetele pregătite de Cristian Dodean îşi doresc să cucerească bronzul, rezultat care s-ar situa în topul sporturilor de echipă la nivel de Arad, în 2017.

Pentru a urca pe podium, arădencele au o misiune grea, urmând să înfrunte duminică, la Arad, Farul Constanţa, meciuri programate la complexul „Emil Prokopecz” din strada Mihai Eminescu, nr.28, de la orele 9:30 şi 15:30, intrarea fiind liberă.

Lotul CSM Arad este format din următoarele jucătoare: Aneta Maksuti, Ivana Vejnovic – ambele sârboaice, Andreea Fistyulof, Bianca Crişan, Adela Strună şi Andreea Neamţu.

Sper să încheiem foarte bine acest sezon şi să cucerim bronzul. Obiectivul, care a fost locurile 1-4, e demult îndeplinit, dar o prezenţă pe podium ar fi şi mai frumoasă, mai ales că vom termina campionatul în sala proprie. Tocmai de aceea, îi aşteptăm pe arădeni alături de fete, pentru a pune umărul împreună la obţinerea unui rezultat notabil pentru sportul arădean”, a declarat antrenorul Cristian Dodean, potrivit CSM Arad.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.