EDIŢIE SPECIALĂ „Bizonii Aradului”: categoria „VIPURI” şi „VIPULEŢI”! (GALERIE FOTO)

EDIŢIE SPECIALĂ „Bizonii Aradului”: categoria „VIPURI” şi „VIPULEŢI”! (GALERIE FOTO)

Maşini de zeci de mii de euro parcate aiurea, pe contrasens, sau blocând trotuarele sau trecerile de pietoni au fost fotografiate şi postate în grupul „Bizonii Aradului” de pe Facebook.

Veţi recunoaşte între ele maşinile unor potentaţi ai oraşului, politicieni, oameni de afaceri, parlamentari, proprietari de cluburi etc. sau pe cele ale unor instituţii publice locale sau unităţi de învăţământ (superior)…

Selecţia a fost realizată de redactorii newsar.ro din multitudinea de poze cu „bizoni” postate pe grupul de pe Facebook.

Sursa foto: facebook.com/BizoniiArad

  1. degeaba ca tot asa o sa parcheze. amenzile sunt prea mici pt. ei si nici nu le simt. asta daca cumva le da cineva amenzi ca ma indoiesc. astia sunt imuni la politie 😉

    Raspunde
  2. Paul Jurik cel mai penibil!!!

    Raspunde
  3. in Germnia daca ai asa masina amenda de parcare e ultima ta problema, prima data trebuie sa justifici la fisc de unde ai avut bani sa o cumperi…la noi nu se schimba niciodata nimic, nu va mai agitati, asta e tara si gata.

    Raspunde
  4. CONFISCATI-LE NU NUMAI IN ARAD CI IN TOATA TARA. ASA AR IESI SI ROMANIA DIN FALIMENT!

    Raspunde
  5. de ce nu trimite primarul cu cele mai mari realizari din sud-estul europei sa le ridice masinile.

    Raspunde
  6. Sunt zeci daca nu sute de cazuri/poze relalate pe internet, militienii chiar nu au rusine ? militienii sefi chiar nu le spun subalternilor macar sa nu isi mai bea cafeaua pe „corso” ? politicienii chiar vor sa fie vazuti de cei care i-au votat ?

    Raspunde
  7. aztazi , e duminica , zii de obor , la ora 11,50 un tramvai a ramas blocat , in zona obor , din cauza unui dobitoc , care si-a parcat masina ,prea aproape de linie .
    au coborat 5-6 persoane si au incercat sa inpinga mai incolo , nu au reusit .
    la aproximativ 50 de metri , 2 masini ale politiei comunitare , pline de politisti. Unul din acesti purtatori ai uniformei statului ,sa dat jos enervat ,si sa indreptat catre tramvaiul blocat in intersectie , dar vazand ca este chemat insistent de catre calatori sa vina sa faca ceva , sa rastit la ei NU-I TREABA MEA .
    oare chiar asa sa fie ,ei nu au nici o treaba cu asta .?
    in final oameni au reusit sa inpinga masina ,vre-o 5 metri , si dupa aproximativ 10 minute de nervi si stationare , tramvaiul a reusit sa treaca.

    Raspunde
  8. duminica ,in ziua de piata , in zona obor , masinile sant parcate pe squarul din mijlocul drumului , de 2 coloane .
    dar in jurul orei 13 multi ,dintr-e cei care au parcat acolo se duc acasa , si raman doar masinile unora care probabil vand prin piata.
    interesant este , ca acea coloana dispare si raman unele masini ,ici-colo din 30 in 30 de metri ,care par a fii abandonate , pe mijlocul drumului ,incurcand si,creind un pericol in trafic .
    POLITIA NU LE VEDE !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.