ELECTORAL/ Electorat, la dreaaa-pta…

ELECTORAL/ Electorat, la dreaaa-pta…

Când colo, ce să vezi? Țeapă. Buldogi, nuțișoare, fălcoși și peste ei, Hanți. Cu lucru, zice el, bine făcut. Adică cum? Noi aștia, electoratul cum ați zice voi, nu facem bine? Și de ce ne-am uimi noi, de chestia asta? Că el face bine. A mai fost unul care zicea să trăim cam tot cum face ăsta. Ăștia de „dreapta” trebuie că nu mai au acces la adjective. Sau au uitat să plătească abonamentul și le-au suspendat dex-ul. Dovada? Mai e una care ne zice că e bună pentru România. Nu ne spune la ce o fi bună, dar s-o luăm de bună că e bună. Numai că nu pentru România. Toată. Pentru o infimă parte din ea, cu siguranță.

Revenind la Hanți, așa dezbrăcat săracul, mai că-mi venea să pun o haină pe el, acum că vin frigurile, dar mi-am adus aminte de costumul Farmachi-Contuza (nu te repezi, Jiță, să-l cauți pe Google, că l-am scris așa de sanchi), cu care apare prin teveuri, rânjitul din capul satului și m-am gândit că l-a lăsat așa intenționat. Că poate răcește și iar avem vreun „dragă” Hanți. Mă rog, acum e cam târziu, că Înalta cu frecvența din ultimile zile se va îngriji în vreun fel sau altul de o „dreaptă”, ca să urce dreapta. Totuși mă gândesc că dreapta e lovită săraca tot mereu de stânga de câte ori spune el ceva cu gura. Sau și când tace el cu gura. Păi tăcea el când era întrebat de meditații? Tăcea, că doar făcea lucrul bine. Sibiul a dat, după neștiința mea, vreo câțiva laureați la Nobel pentru fizică, din moment ce justificarea firfireilor pentru colea, câteva casuțe, era dată din comisioanele premiului. Cu cine seamănă oare? Era parcă unul care medita cu capu-n gură arabii din Gara de Nord. Pardon, ăla a început cu vase, ș-apoi a trecut la case. Pe rând, nu așa dintr-o dată. Dom profesor, unde ți-e vesela? (substantiv, nu adjectiv) Am uitat, Hermannstadt-ul nu are port. Numai din ăla popular.

Habar n-am câți vor reuși dreptacii aștia „vopsiți” să păcălească, dar știu că alianța lor, „făcută bine” din spuma unei bălți, miroase urât peste tot prin țară. Acum 5 ani se ascundeau prin wc-urile Parlamentului când urca „salvatorul” pe scări, acum ies de acolo cu deodorantele la suprafață. Și cer votul din dreapta. Eu cred că va veni, dar sub numele de croșeu sau directă. Cu aterizarea pe peron, dreapta.

Asta pentru că liberalii vor vota un liberal. Adică pe unul de-al lor. Adică pe Tăriceanu.

PLR ARAD

Tariceanu presedinte

  1. observator din vest 18 octombrie, 2014, 12:43 pm

    Votati unul de-al vostru,”liberal”! Cat tupeu de ipocriti! Cunoasteti doctrina liberala autentica? Stiti ca de liberali ce va autointitulati se intorc Bratienii in mormant?! Votati marele liberal ROSU,rosu pana-n maduva oaselor! Votati resapatul,aparatorul coruptilor! Votati voi,ca dracu va crede si va urmeaza,fripturistilor! Ce ticalosi,daca ati ateriza in desert n-ar fi rau,acolo gasiti peroane peste tot!

    Raspunde
  2. Din pacate la arad in partidul lui tariceanu sunt cateva slugi de.a lui falca, oameni cu nu trecut tare problematic, vezi cazul bobar si altii, mai nou consilierul ciupea care si.a pus nevasta sefa la pensii fata la parlamentari la cabinete….

    Raspunde
  3. Decat liberali condusi de Falca, mai bine liberali condusi de oricine. Faptul ca Tariceanu nu este oricine este deja un mare avantaj. Cred ca Falca va simti dreapta in falca.

    Raspunde
  4. Ostirea lui Tariceanu inima zburdalnica: Ciupe-Lant Gros plus cativa viermi si marele om politic aradean,geniu strateg, ilustru vizionar fost taranist ,pdl-ist,pnl-ist acum plr-ist ,Marian Ovidiu.
    Baieti,plimbati ursul aveti mai multe sanse asa…
    PS:Ovidiu MArian fara Falca si PDL e un nimic MARE. A se vedea rezultatele sale politice dupa ce Falca a luat mana de pe el….

    Raspunde
  5. la coius asa e si capul cum e pseudonimul sub care posteaza.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.