Eleganță, culoare și rafinament la Hello Style! Cum a fost la cel mai important eveniment de fashion din Arad (GALERIE FOTO)

Eleganță, culoare și rafinament la Hello Style! Cum a fost la cel mai important eveniment de fashion din Arad (GALERIE FOTO)

Cei mai reprezentativi zece designeri din Arad și Timișoara și-au prezentat creațiile originale în cadrul evenimentului „Hello Style”.

Sala „Regele Ferdinand” din cadrul Palatului Administrativ a fost locul perfect pentru desfășurarea Fashion Show-ului. Decorul clasic al sălii fost completat foarte bine de notele moderne ale catwalk-ului.

În fața a sute de spectatori, frumoasele manechine au defilat în ținute care mai de care mai deosebite. Rochii fluide, elegante, sclipitoare, cu flori, cu influențe etno, perfecte pentru party sau pentru o seară mai specială, salopete funky, fuste din tulle sau înflorate, precum și costume bărbătești și accesorii spectaculoase i-au încântat pe cei prezenți.

Creatorii de modă ale căror colecții au fost prezentate în cadrul Hello Style au fost: Eli Lăslean, Vali Cioban, Arina Varga, Oana Șeran, Alina Moza, Beatrice Gale, Casa de Modă Cosette, YoU Boutique, „Tudor. Personal Tailor” și Dorotheea Oszvar.

Evenimentul a fost moderat de Cosmina Păsărin, iar la final, invitații împreună cu organizatoarele Cristina Sabău, Ancuța Ciortea și Bogdana Țeglaș au continuat petrecerea la Vila Carol.

Foto: Anca Visual

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.