Elena Udrea, posibil CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE

Elena Udrea, posibil CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE

Vicepreşedintele PMP Teodor Baconschi a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Elena Udrea este posibil candidat la preşedinţie, dar candidatul dreptei va fi desemnat în urma sondajelor și nu pe „vot sentimental”.

„Elena Udrea poate fi şi ea, ca oricare altă personalitate de dreapta, un candidat posibil, dar nu vom face voturi sentimentale, va trebui să vedem sondaje, va trebui să vedem fişa postului, va trebui să vedem ce candidaţi cu şanse se aliniază în această bătălie. Ne propunem să mergem în finală cu un singur candidat”, a spus Baconschi.

Teodor Baconschi, care candidează pe poziţia a treia pe lista PMP la alegerile europarlamentare, afirmă că europarlamentarele sunt „extrem de importante” pentru alegerile prezidenţiale.

„Extrem de importante, pentru că, după ce vom vedea cât valorează electoral fiecare proiect politic, fiecare lider de partid va coborî de pe norişorul lui de iluzii şi va ajunge la o masă de negociere. Va fi extrem de important să vedem cine dintre candidaţii posibili întruneşte consensul forţelor de dreapta pentru a se putea opune, în turul doi cel puţin, în mod eficient, unei candidaturi socialiste. E adevărat că nici pe stânga nu suntem siguri că va candida Victor Ponta sau altcineva, e o anumită incertitudine”, a afirmat Teodor Baconschi.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.