Elevă evreică, AMENINȚATĂ cu camera de gazare de un profesor

Elevă evreică, AMENINȚATĂ cu camera de gazare de un profesor

O elevă de 17 ani a fost amenințată că va fi trimisă în camera de gazare de către un profesor pentru că s-a băgat în fața celor care stăteau la coadă pentru a-și lua prânzul. Incidentul s-a petrecut la prestigioasa școală de fete North London Collegiate din Londra.

Profesorul, care mai vorbise doar de câteva ori cu fata până atunci, a văzut-o şi i-a spus: „Nu face acest lucru, pentru că va trebui să te trimit înapoi la coadă sau într-una dintre camerele voastre de gazare”.

Adolescenta s-a sfătuit cu un avocat și a decis să-l acţioneze pe profesor în instanţă. Ameninţarea a fost auzită de un număr foarte mare de elevi.

Directorul unei asociaţii care luptă împotriva antisemitismului a declarat că va urmări cazul fetei. „Este o ofensă foarte mare în orice circumstanţe, însă ca un profesor să îi spună asta unui elev, de aşa ceva n-am mai auzit”, a spus acesta.

Și conducerea şcolii a deschis o anchetă pentru a stabili cine este dascălul vinovat şi în ce l-a determinat pe acesta să recurgă la amenințări antisemite.

Foto: plus.google.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.