Elevi de la o școală specială din Arad, premiați la Campionatul Național de Robotică First Tech Challenge

Elevi de la o școală specială din Arad, premiați la Campionatul Național de Robotică First Tech Challenge

Membrii echipei Robot Team Alpha a Liceului Special „Sfânta Maria” au obținut la Campionatul Național de Robotică First Tech Challenge premiul special „Nație prin Educație”, fiind sigurul liceul special înscris în competiție. 

Competiția a avut loc, săptămâna trecută, la București. Echipa arădeană a obținut premiul premiul special „Nație prin Educație”, fiind sigurul liceul special înscris în competiție. 

Echipa a fost alcătuită din elevii:   

Butar Elisabeta,

Tănațcu Olimpia Denisa,

Nedolici Sebastian,

Katona Alexandru,

Băcanu Gabriel.   

Profesori  mentor au fost:

prof. Sauliuc  Toma,

prof Nistora Ovidiu

prof. Vancu Victor

Pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Național de Robotică First Tech Challenge, membrii echipei au fost felicitați de președintele Consiliului Județean Arad.

„Felicitări conducerii liceului, doamnei director Maria Porușnicu, precum și tuturor celor care s-au implicat în obținerea acestui rezultat! Este vorba despre muncă, dăruire, pasiune, perseverență și devotament din partea tuturor! A fost o competiție puternică, la care au participat 80 de echipe din țară, cei mai buni dintre cei buni și suntem mândri că și echipa Liceului nostru a performat!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.