Elevii de liceu au INTRAT în febra EXAMENELOR! Ce șanse de PROMOVARE mai au cei care au lăsat ÎNVĂŢATUL pe ultima sută de metri?

Elevii de liceu au INTRAT în febra EXAMENELOR! Ce șanse de PROMOVARE mai au cei care au lăsat ÎNVĂŢATUL pe ultima sută de metri?

Prima probă a Bacalaureatului a început iar odată cu ea au apărut și emoțiile. Pentru cei care au lăsat învățatul pe ultima sută de metri încă mai există o soluție de a lua o notă mare la examen. Pe platforma liceunet.ro (www.liceunet.ro), elevii găsesc o serie de rezolvări ale subiectelor din anii trecuți, dar și sfaturi practice, care îi vor ajuta să își îmbunătățească performanțele școlare. Iar cei care încă nu știu cum se va desfășura examenul de Bacalaureat vor găsi ghiduri cu explicații și metode de învățare rapidă și eficientă.

Idea de învățare online a fost împrumutată din țările nordice, însă începe să prindă contur și în România, iar tot mai mulți elevi aleg această metodă inovativă  în detrimentul meditațiilor tradiționale. Marele avantaj pentru cei care aleg acestă modalitate de pregătire este faptul că eseurile, referatele și ghidurile de învățare sunt concepute de profesori cu experiență și respectă întocmai baremul impus la Bacalaureat.

Platforma liceunet.ro a fost creată în anul 2014 din dorința de a oferi elevilor ajutor online, de calitate, la teme și la pregătirea pentru examene. Site-ul este deținut de o companie daneză, care din 1995 oferă ajutor și referate online pentru elevii și studenții din diferite țări europene precum: Germania, Suedia, Norvegia si Danemarca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.