ELLIS LUXURY SHOWROOM ARAD lansează colecțiile de primăvară-vară 2016

ELLIS LUXURY SHOWROOM ARAD lansează colecțiile de primăvară-vară 2016

La Showroom Ellis Luxury va avea loc lansarea colecțiilor de primăvară-vară 2016. Arădencele sunt invitate vineri, 11.03.2016, între orele 14-19 și sâmbătă, 12.03.2016, între orele 10-14, la Showroom Ellis Luxury, strada Ady Endre, nr. 4, Arad, pentru a se bucura de noile creații ELLIS, Sonia Pena și Olimara, brand recent adus în România.

,,De aproape 25 de ani mă preocupă eleganța femeii de lângă mine. Recent, alături de ELLIS, am adus câteva branduri străine, Sonia Pena, Demetrios, Gattinolli Couture, care pot fi piese de rezistență în garderoba femeii pe care o îmbrac. Îmi iubesc clientele și de aceea le ofer tot ceea ce este mai bun, astfel încât ele să facă alegerile potrivite”, precizează fondatorul brandului ELLIS și reprezentant unic pe România și Ungaria Sonia Pena, Eli Lăslean.

,,Acum, Olimara este și în România! Olimara se adresează tinerelor, viitoare femei de carieră, care caută o linie modernă și în același timp romantică, țesături de calitate, la un preț accesibil”, menționează Marius Lăslean, reprezentant unic Olimara România.

Cu această ocazie, clientele fidele pot beneficia de reduceri substanțiale de până la 50 % pentru ținutele din sezonul trecut.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.