Elton John BOICOTEAZĂ „Dolce and Gabanna” pentru a-și apăra copiii concepuți in vitro

Elton John BOICOTEAZĂ „Dolce and Gabanna” pentru a-și apăra copiii concepuți in vitro

Cântărețul britanic Elton John, homosexual declarat, a cerut un boicot împotriva celebrei case de modă italiene „Dolce and Gabanna”.

Scandalul a început după ce Domenico Dolce și Stefano Gabbana, care cândva au fost un cuplu gay, au spus despre copiii aduși pe lume prin fertilizare in vitro sunt „sintetici” și au respins mamele surogat spunând despre ele că își „închiriază pântecele”.

În declarațiile făcute revistei italiene Panorama, cei doi designeri au mai spus că se opun adopțiilor făcute de cuplurile de homosexuali deoarece ei cred doar în familia tradițională.

„Sunt gay, eu nu pot avea copii. Cred că nu se poate să ai totul în viață”, a spus Dolce. „Viața are un curs firesc, sunt lucruri care nu pot fi schimbate, iar unul dintre acestea este familia”, a mai explicat designerul italian citat de DPA.

„Cum îndrăzniți să vă referiți la copiii mei frumoși spunând că sunt „sintetici””, a postat Elton John duminică pe Instagram.

„Gândirea voastră arhaică este în afara timpului, întocmai ca și moda creată de voi. Niciodată nu voi mai purta Dolce Gabbana”, a continuat Elton John, adăugând hashtag-ul #BoycottDolceGabbana.

Legendarul cântăreț britanic și soțul său, David Furnish, au doi copii născuți de o singură mamă surogat.

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.