Emoțiile unei vieți întregi într-un concert: SmileyOmul la Arad

Emoțiile unei vieți întregi într-un concert: SmileyOmul la Arad

Unul dintre cei mai îndrăgiți artişti români a concertat miercuri 20 noiembrie, la Filarmonica de Stat Arad.

Sala de concerte a Filarmonicii s-a umplut rapid cu sute de arădeni, unii mai observatori şi liniştiții, alții puşi pe distracție.

În deschidere a cântat Jean Gavril, un tânăr cântăreț care a încalzit şi pregătit atmosfera.

Cel care a încins atmosfera a fost desigur Smiley, care şi-a făcut apariția pe scenă împreună cu dansatorii lui după un monolog înregistrat care ilustra direcția acestui turneu, viața omului şi scopul lui permanent de a găsi fericirea.
Piesele au fost alese şi structurate în etapele cele mai importante ale vieții fiecăruia.

Ghiața a fost spartă cu piesa „Nemuritori”, iar de aici este istorie.

Smiley a reuşit să treacă spectatorii prin fiecare moment trăit, cu amintirile şi emoțiile specifice acelui segment de viața.

Chiar dacă au existat oameni care în prima parte a concertului au stat comozi pe scaune, la invitația cântărețului, sala a început să danseze, printre scaune sau pe margini.
Copiii s-au bucurat de cele mai bune locuri, țopăind chiar în dreptul scenei.

Ceea ce a fost deosebit în acest turneu a fost readucerea la viața a pieselor din tot parcursul carierei lui Smiley precum: În lipsa mea, Love is for free, Preaocupat cu gura ta, Dead man walking, Cai verzi pe pereți sau Acasă.
Toate acestea s-au îmbinat perfect cu piesele noi şi îndrăgite precum Vals, Song about nothing, Ce mă fac cu tine de azi, My Love, Jumătate, În stație la Lizeanu sau Aprinde scânteia.

Adrenalina a fost la maxim la ultima şi nelipsita piesă „Oficial îmi merge bine„, când, daca până atunci au mai fost oameni aşezați pe scaun, toți s-au ridicat în picioare.

De la mic la mare, arădenii au zâmbit, au râs, au depanat amintiri şi au dansat. Şi-au amintit de vremea când au fost tineri, îndrăgostiți, poate puțin melancolici dar mai ales plini de viață. Alții, mai mici, au putut să vadă printr-un şir de cântece, ceea ce viața le va oferi pe viitor.

Nu în ultimul rând, bandul a fost excepțional, printre instrumentişti fiind chiar doi arădeni iar dansatorii au transmis o energie enormă împreună cu solistul şi trupa.

După terminarea concertului, Smiley a dat autografe şi a făcut poze cu fanii în holul mare al Filarmonicii.

Seara de 20 noiembrie va rămâne în memoria multora ca una dintre cele mai frumoase seri ale vieții lor, având şi câte un tricou semnat şi amintiri până anul viitor, când sperăm cu toții că îl vom revedea pe Smiley Omul.

„Nu uita să copilăreşti. Şi zâmbeşte mereu”
– Smiley

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.