EMOŢIONANT/ Mesajul lui Florin Piersic pentru Gabriel Cotabiţă, aflat în COMĂ

EMOŢIONANT/ Mesajul lui Florin Piersic pentru Gabriel Cotabiţă, aflat în COMĂ

Actorul Florin Piersic, prieten de o viaţă cu Gabriel Cotabiţă, cântăreţul aflat în comă de 10 zile, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook:

„Gabi, baiatule, scumpule,
«Sunt doar un simplu trecator» si ma cheama Florin Piersic. Si mai sunt si prietenul tau de o viata! Aceasta este melodia pe care tu mi-ai fredonat-o in masina ce ne ducea la Hunedoara si pe care ai cantat-o atunci in premiera pe scena orasului. Aceasta bucata m-a marcat si m-a urmarit pe tot parcursul prieteniei noastre. Acum, cand treci printr-un moment mai greu, indrept spre tine toata iubirea de care eu am avut norocul sa am parte, cu speranta ca-ti va da puterea sa-ti revii si sa ne bucuram cu totii in continuare de tine! Printul poeziei – Nichita Stanescu spunea ca un prieten adevarat e mai pretios ca un inger! Eu nu am aripi de inger, dar as dori sa te ocrotesc cu tot sufletul meu. Sunt alaturi de scumpa ta mama careia as vrea sa-i pot mangaia si saruta inima…
Al tau pentru totdeauna, FLORIN PIERSIC”.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă se află în comă, la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în sala de sport a unui hotel din Bucureşti.

  1. Oamenii care ne-au bucurat si ne bucura sufletul nu ar trebui sa sufere niciodata.nu avem cum sa ajutam doar un gand bun cu dragoste.
    MARITE Domnule Florin Piersic… stiti dv-stra cat de mult ne-ati infrumusetat viata?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.