UPDATE/ Episod DRAMATIC pe malul Mureșului! O mamă și fiica acesteia s-au aruncat în apele râului

UPDATE/ Episod DRAMATIC pe malul Mureșului! O mamă și fiica acesteia s-au aruncat în apele râului

O femeie și fiica acesteia s-au aruncat în apele Mureșului cu scopul de a-și curma viața.

Cele două s-au aruncat în apele Mureșului de pe podul pietonal din apropierea Clubului Voința. Serviciul de Ambulanță Județean Arad a fost solicitat de trecători să întervină la ora 19,53.

Una dintre femei (fiica, în vârstă de 52 de ani) a fost scoasă din apă cu forța de oamenii care se aflau în zonă în momentul respectiv. Cealaltă femeie (mama, în vârstă de 78 de ani) a fost scoasă inconștientă din apele râului. Cei prezenți la fața locului au inițiat manevrele de resuscitare, ulterior ambele femei fiind preluate de echipajele medicale. În urma resuscitării, femeia a prezentat semne vitale.

Cele două femei au fost transportate la Unitate Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean.

Update/ „La sosirea echipajelor de intervenție a fost identificată o persoană de sex feminin, în stare de inconștiență, în apropierea malului, fiind scoasă din apă de către cetățeni. Echipajul medical a început manevrele de resuscitare, iar în urma acestora victima prezintă semne vitale. Cea de-a doua persoană a identificată pe malul apei, fiind conștientă și cooperantă. Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Cazul a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări și stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ARda

Foto: Captură Facebook / TV Arad 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.