Era CONVINSĂ că va fi CERUTĂ în CĂSĂTORIE. Ce s-a întâmplat de fapt, e INCREDIBIL!

Era CONVINSĂ că va fi CERUTĂ în CĂSĂTORIE. Ce s-a întâmplat de fapt, e INCREDIBIL!

Un bărbat, care își iubea foarte mult prietena, s-a gândit că ar fi momentul să o ceară în căsătorie. Planurile lui însă, nu au decurs cum se aștepta.

El a aflat că iubita sa îl înșeală. După ce și-a revenit din șoc, a pus la cale un mod foarte elaborat prin care să se despartă de ea.

Bărbatul, care își spune Beanie, a vrut să se răzbune și i-a pregătit o surpriză foarte neplăcută.

El a așteptat-o cu un șir de lumânări și petale de trandafiri care duceau spre dormitor. Pe pat a găsit un poster, o felicitare în formă de inimă și o cordeluță cu niște coarne de ren pe care trebuia să le poarte. Pe afiș era descrisă o excursie în Norvegia unde plănuia să o ducă Beanie. Pe coperta felicitării era scrisă o poezie romantică, pe care fata a citit-o emoționată, cu lacrimi în ochi, fiind convinsă că va fi cerută în căsătorie.

După ce a deschis felicitarea însă, a rămas înmărmurită. În loc de „Vrei să fii soția mea ?”, în ultimul vers al poeziei era menționat numele amantului ei.

Planul lui Beanie a descurs perfect. El a lăsat-o plângând în pat, a plecat și nu s-a mai întors niciodată. Chiar dacă recunoaște că încă o iubește, motiv pentru care a și vrut să se răzbune în acest mod, el spune că nu o va ierta niciodată.

Sursa: hellou.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.