Era să MOARĂ după ce a băut o populară BĂUTURĂ aparent inofensivă. A fost denumită „MOARTEA LA DOZĂ”

Era să MOARĂ după ce a băut o populară BĂUTURĂ aparent inofensivă. A fost denumită „MOARTEA LA DOZĂ”

Foarte multe persoane, mai ales tineri, aleg să bea această băutură non-alcoolică. Nu numai din cauza gustului plăcut, ci și pentru proprietățile acesteia.

Băuturile energizante, consumate de multe ori în loc de cafea, îmbunătățescc puterea de concentrare datorită conținutului ridicat de cofeină. Ele pot avea însă și efecte secundare foarte grave, dacă nu sunt consumate cu măsură.

Un bărbat de 28 de ani a fost la un pas de moarte din cauza acestei băuturi. Martin Bowling, din Essex, a devenit atât de dependent de băuturile energizante încât cheltuia aproape 100 de lire săptămânal pe ele.

Dependența lui a început treptat, în urmă cu șapte ani. A atins punctul cuminant anul acesta, când, în timp ce era într-un un bar din oraș, și-a pierdut cunoștința din senin.

Martin a fost dus de urgență la spital, unde doctorii i-au spus că a suferit un atac de cord și că era să moară. În urma analizelor s-a confirmat că sănătatea lui a avut foarte mult de suferit din cauza dependenței de băuturi energizante.

După trauma prin care a trecut, Martin a spus că nu se va mai atinge niciodată de „moartea la doză”, cum a denumit el băuturile energizante.

Pay--Martin-Bowling

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.